Ce fel de pasăre este bufnița? - Care sunt caracteristicile bufniței?

Bufnița este o pasăre cu ochi duri care trăiește lângă câmpuri și grădini din zonele rurale. Bufnița, care atrage atenția prin aspectul său, își desfășoară zborul într-o manieră joasă și ondulată. Bufnițele, care sunt foarte comune în întreaga lume, sunt o specie de pasăre care acoperă o suprafață de aproximativ 10.000.000 km2 la nivel global. Deci, ce specie de păsări este bufnița? Care sunt caracteristicile bufniței?

Ce fel de pasăre este bufnița?

Bufnița este o specie mică de bufniță. Lungimea sa este de aproximativ 21-22 cm. La bufnițe, femela se ia singură. Depune 3-5 ouă în perioada de reproducere. Perioada de incubație durează aproximativ 28 de zile. Ouăle sunt albe, netede și mate. Dimensiunea oului este de 34 mm x 29 mm. Puii nou-născuți sunt hrăniți de mamă în primele zile, iar în următoarele zile sunt hrăniți atât de mamă, cât și de tată. Sunt pene complet la aproximativ 26 de zile după ecloziune.

Care sunt caracteristicile bufniței?

Jumătatea superioară a corpului este de culoarea șobolanului cu pete albe neregulate, fața este alb-cenușie, jumătatea inferioară a corpului este albicioasă cu dungi longitudinale maro, penele aripilor și ale cozii sunt alb-portocalii. Ochii lui sunt galbeni sulf. Capul este de marime medie, ciocul curbat de la radacina, picioarele destul de lungi, aripile scurte si rotunjite, coada scurta si taiata drept la varf. Deși vălul său este obscur, este mai clar în comparație cu alte bufnițe diurne. În timpul zilei, de multe ori stă vertical pe crengile copacilor, pe stâlpi, pe acoperișurile hambarelor sau pe grămezi de pietre și pământ. Zborul său este scăzut, rapid și ondulat.

Unde locuiește bufnița?

Bufnițele trăiesc în zonele rurale lângă câmpuri și grădini. Le plac în special locurile verzi și nu le place să trăiască în zonele de pădure. De asemenea, cuibăresc în crăpăturile, crăpăturile din clădirile vechi și găurile în dunele de nisip. În general, le plac regiunile temperate. Bufnițele, în general, nu sunt văzute în Scoția, Irlanda, Islanda și în mare parte din Scandinavia. La noi, oamenii trăiesc în locuri cu natură potrivită.

Cum se hrănește bufnița?

Bufnițele mici se hrănesc de obicei cu insecte, omizi, viermi și centipede. Mai ales când ies cățeii

De asemenea, pradă șoareci, mamifere mici și păsări mici. Poate vâna chiar și animale aproape de dimensiunea proprie cu ghearele sale puternice apropiate de dimensiunea proprie.

Care este comportamentul bufniței?

Deși bufnița este activă noaptea, nu este de fapt nocturnă. Bufnițele care sunt active în timpul zilei pot fi văzute cocoțate pe stâlpi de telefon, garduri, acoperișuri și coșuri de fum în timpul zilei. Când se apropie, dă din cap în sus și în jos nervos și nervos.

Postări recente