Ce este jojoba? Cum se folosește uleiul de jojoba?

Uleiul de jojoba, care și-a făcut un nume în domeniul produselor cosmetice, este folosit mai ales pentru îngrijirea pielii. Uleiul de jojoba, care a reușit să-și găsească un loc în conținutul multor produse de îngrijire a părului și a pielii, este una dintre substanțele prietenoase cu pielea. El și-a dat intensitatea în îngrijirea pielii în general pentru a trata acneea și cicatricile acneice.

CE ESTE ULEIUL DE JOJOBA?

Uleiul de jojoba este cultivat în deșerturile din Sonora, Mojave, Arizona și California; Se obține din planta din familia Simmondsiaceae. Singura plantă din familie este jojoba, iar numele său latin este Simmondsia chinensis. În afară de aceste regiuni, poate fi cultivat și în Israel. Uleiul de jojoba, obtinut din seva plantei, are o gama larga de utilizari.

Postări recente